Αρχική Σελίδα

GS Technology (Guangzhou) Co., Ltd Ποιοτικός έλεγχος

QC Προφίλ

Ποιοτικό σύστημα ελέγχου

 

GSKJ Company είχε πιστοποιήσει από ISO9001 το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης, και εμμένουμε στην εφαρμογή της συνολικής ποιοτικής διαχείρισης και πελάτης-κεντρικός, συνδυασμένος με τις επαγγελματικές ομάδες τεχνικής, operationg τη διαχείριση, τις μαθηματική στατιστικές και την κατάρτιση γνώσης, και καθιερωμένο ολόκληρο το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης διαδικασίας που αποτελείται από το rearch και την ανάπτυξη, το σχέδιο, την παραγωγή, την υπηρεσία και τη μεταφορά.

 

Αρχικά, θα βελτιώσουμε την ακρίβεια της τεχνικής με να προγραμματίσουμε τη διαδικασία παραγωγής προϊόντων αποτελεσματικά. Εξασφαλίστε την ποιότητα των σχεδιασμένων προϊόντων, είμαστε βασισμένοι στις καταναλωτικές απαιτήσεις και κάνουμε τη λεπτομερή ανάπτυξη και σχεδιάζουμε τα σχέδια, που λαμβάνουν πλήρως υπόψη των cultrures, των συμπαθειών, της διαφοράς τομέων και τα χόμπι τους.

 

Αφετέρου, θα βελτιώσουμε την ποιοτική δυνατότητα του σημείου ελέγχου διεργασίας, η οποία είναι το πολύ σημαντικό περιεχόμενο κατά τη διάρκεια της παραγωγής. Και έχουμε τις επαγγελματικές QC ομάδες, θα επιθεωρήσουν την ποιότητα των προϊόντων από την ακριβή τεχνική παραγωγής και πρότυπα επιθεώρησης, όπως η Ευρώπη τυποποιημένα πρότυπα EN71/EN14960 και των ΗΠΑ, θα εξασφαλίσουμε κάθε διογκώσιμο παιχνίδι για να είμαστε επιλέξιμοι και ασφαλείς, ειδικά για τα παιδιά.

 

Τρίτον, θα βελτιώσουμε συνεχώς το διοικητικό επίπεδο παραγωγής και θα εκπαιδεύσουμε τις Ομάδες Διοίκησης μας, θα βρούμε το πρόβλημα και θα το λύσουμε εγκαίρως, και θα εξασφαλίσουμε ποιότητα διαδικασίας που ελέγχεται και σταθερή.

 

GS Technology (Guangzhou) Co., Ltd έλεγχος ποιότητας 0

Στοιχεία επικοινωνίας
GS Technology (Guangzhou) Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Sophia

Τηλ.:: 0086-19898283810

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)