Αρχική Σελίδα

GS Technology (Guangzhou) Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

GSKJ είναι ο επαγγελματικός κύριος κατασκευαστής του διογκώσιμου κάστρου bouncy, του σπιτιού αναπήδησης, των διογκώσιμων combos, των διογκώσιμων φωτογραφικών διαφανειών, των διογκώσιμων αθλητικών παιχνιδιών, του πάρκου νερού, των διογκώσιμων παιχνιδιών νερού, της διογκώσιμης διαφήμισης, των διογκώσιμων προτύπων, της διαδρομής αέρα, της διογκώσιμης ιστιοσανίδας, των διογκώσιμων βαρκών και περισσότερων inflatables, και θα μπορούσαμε να παρέχουμε την ελεύθερη προσαρμογή και τα σχέδια για τους πελάτες, να δοκιμάσει το καλύτερό μας για να ικανοποιήσουν με το καθένα είναι η αποστολή μας, η κορυφαία ποιότητα είναι η υποχρέωσή μας. Βρισκόμαστε στην όμορφη πόλη Guangzhou, Κίνα, υποδοχή για να μας επισκεφτούμε ανά πάσα στιγμή. Μας αφήστε win-win συνεργασία.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Ιστορία επιχείρησης

 

Το ΑΛΜΑ ΛΥΚΙΣΚΟΥ είναι το εμπορικό σήμα της τεχνολογίας GSKJ, είχαμε την εστίαση στην Ε&Α και την κατασκευή του σπιτιού αναπήδησης, του combo αναπήδησης, των παιδιών inflatables, των διογκώσιμων φωτογραφικών διαφανειών νερού, της διογκώσιμης σειράς μαθημάτων εμποδίων, της διογκώσιμης σκηνής και των διογκώσιμων διαφημίσεων από το 2007.

 

 

Καθιερώσαμε το διεθνείς τμήμα πωλήσεων και τις ομάδες σχεδίου σε Guangzhou το 2015, και τα προϊόντα inflatables μας ήταν πωλημένων σε περισσότερες από 102 χώρες μέχρι τώρα, η κορυφαία ποιότητα έπρεπε να κερδίσει τις υψηλές αναθεωρήσεις από τους πελάτες μας.

 

Το 2017, η επιχείρηση κλάδων Shenzhen μας ιδρύθηκε, και αρχίσαμε περισσότερο εξερευνάμε στους τομείς τεχνολογίας, οι οποίοι αυξάνουν τις τεχνικές παραγωγής και χτίσαμε περισσότερη συνεργασία με περισσότερους πελάτες στις διαφορετικές χώρες και τις περιοχές.

 

Το 2021, καθιερώσαμε το εργοστάσιο κλάδων σε Guangzhou, και κάνουμε τα προϊόντα για να είμαστε επαγγελματικότερα, και αρχίσαμε τη νέα γραμμή παραγωγής για το χτύπημα - επάνω ιστιοσανίδα, διαδρομή αέρα και διογκώσιμες βάρκες.

 

Μετά από covid-19 που περνούν, θα ιδρύσουμε την επιχείρηση κλάδων επιχείρησης ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ κλάδων και του UK, θα παράσχουμε περισσότερες καλές υπηρεσίες σε περισσότερους πελάτες και θα είναι πολύ ευκολότερο και κατάλληλο για τους πελάτες της Ευρώπης και των ΗΠΑ, παρακαλώ να μείνουν συντονισμένο.

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : GSKJ

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~150

Ετήσιες πωλήσεις : 3 million-10 million

Ιδρύθηκε Έτος : 2007

Εξαγωγή pc : 70% - 80%